MALZEMELER:
1 kg yoğurt
2 adet burçak bisküvi
4 yemek kaşığı pudra şekeri
4 yemek kaşığı pudra şekeri
2 yumurta
100gr margarin
böğürtlen reçeli
HAZIRLANIŞI:
Büskivileri un haline gelene kadar rondoda parçalara ayırın.
Margarini eritip bisküvi ile karıştırın.
Diğer tarafta yumurtayı mikserle iyice çırpın.
İçine pudra şekeri ve yoğurdu ilave edip iyice karıştırdıktan sonra kelepçeli kalıba biküvili karışımı bastırarak yerleştirin.
ardından yoğurtlu karışımı üzerine yayın.
170 derecede 1 saat 10 dakika pişirin.
çıkarıp soğuduktan sonra böğürtlen reçelini her tarafına gelecek şekilde yayın.
AFİYET OLSUN!!!
1 yorum:
ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor
bu arada mimledim seni ebru bloğumu ziyaret edersen sevinirim..
Yorum Gönder